Lista de produse dupa producător ACWORD

ACword, spol. s r.o. este o companie în dezvoltare dinamică în special în capitala Cehă. Originea companiei datează încă din anul 1991 când a început să-şi dezvolte propria producţie de extractoare şi ventilatoare industrialeDatorită empatiei asupra calităţii şi fiabilităţii în echipamentele fabricate, compania a achiziţionat o parte substanţială din pieţele domestice şi Slovace, de asemenea participând în târguri internaţionale a obţinut parteneri puternici în piaţa locală. Datorită acestor lucruri, produsele ACword se bucură de un interes considerabil din partea Poloniei, Austriei, Lituaniei, Latviei, Ungariei, Ucrainei, dar şi României.

ACword, spol. s r.o. este o companie în dezvoltare dinamică în special în capitala Cehă. Originea companiei datează încă din anul 1991 când a început să-şi dezvolte propria producţie de extractoare şi ventilatoare industrialeDatorită empatiei asupra calităţii şi fiabilităţii în echipamentele fabricate, compania a achiziţionat o parte substanţială din pieţele domestice şi Slovace, de asemenea participând în târguri internaţionale a obţinut parteneri puternici în piaţa locală. Datorită acestor lucruri, produsele ACword se bucură de un interes considerabil din partea Poloniei, Austriei, Lituaniei, Latviei, Ungariei, Ucrainei, dar şi României.


În Decembrie 2009, ACword a început să coopereze cu compania SCHUKO, un producător conducător European al tehnicilor de exhaustare. În zilele noastre, ACword ofera o gama variată ale produselor brandului german SCHUKO printr-o reprezentaţie exclusivă pentru CR şi SR. Compania SCHUKO ţine nenumărate patente şi printre produsele sale aparţin unităţi de filtrare cu ultima generaţie de filtru de regenerare, prese de brichetat şi multe altele.


Compania ACWord are în momentul de faţă 25 de angajaţi. 

Mai mult
pe pagina
Afiseaza 31 - 31 din 31 produse
Afiseaza 31 - 31 din 31 produse

Maşini şi Utilaje

Producători

Folow Us

Articole Recente