PTZ 120 Hidraulic

Produs Nou

PTZ 120 Hidraulic

Diametrul volantilor este de 1200 mm si se poat debita busteni cu diametrul de 1100 mm. Lungimea panzei panglica este de 7400 mm avand latimea de max 140 mm cu pasul dintilor adecvat pentru esenta de lemn care se debiteaza.

Reglajul inaltimii de taiere este controlat de un programator de cota care poate memora pana la 9 grosimi diferite si care asigura corectia grosimii panzei in mod automat cu increment de 0,1 mm.
Optimizarea taierii prin afisarea instantanee a numarului de elemente care pot fi obtinute din busteanul care se debiteza. Operatorul are posibilitaea de a controla intreg procesul de debitare cu o mare usurinta.

Viteza de coborare sau de urcare este realizata cu franare pe finalul miscarii pentru obtinerea cotei impuse cu o abatere mai mica de 0,1 mm.
Pentru pozitionarea initiala sau intre faze, viteza este accelerate printr-un sistem special care permite un control rapid cu o crestere semnificativa a productivitatii.
Marele avantaj al acestei masini este dat o excelenta stabilitate obtinuta prin amplasarea celor doua cai de rulare la o distanta de 2400 mm.
Motorul principal de antrenare poate avea puterea intre 18 si 40 kW si se configureaza la cereea clientului.

Incarcarea masinii se realizeaza extrem de usor prin rampa hidraulica care preia un numar mare de busteni pe care apoi ii poate incarca separate gratie celor doua transmisii independente controlate de operatorul masinii.
Pentru descarcarea cherestelei masina este prevazuta cu un sistem automat de tragere a scandurei care este impinsa pe o banda transportoare si un pat de role amplasat in spatele masinii.

Viteza de taiere este controlata de operator prin intermediul unui variator electronic functie de incarcarea motorului principal.

Intoarcerea busteanului pentru eliminarea miezului rosu sau pentru taieri dupa decuparea calotelor se face printr-un sitem hiraulic aflat pe pupitru de comanda. Sistemul este controlat cu ajutorul unor comenzi electrice date distribuitoarelor hidraulice care comanda miscarile de blocare grife de prindere, ridicare a echerului, actionare sistemului de rotire comandat prin motoare hidraulice, ridicarea fata sau spate a busteanului pentru aliniere.
Deplasarea in plan orizontal a lanturilor pentru intoarcerea bustenului reprezinta o noutate brevetata de firma constructoare. Aceasta noutate asigura pozitionarea corecta a busteanului pe masa masinii si permite o rotire a acestuia chiar daca dupa debitare se obtine o grinda cu toate fetele decupate.
In fata panzei, pe partea de intrare este amplasat dispozitivul pretaietor care asigura curatarea partii de intrare a panzei de eventualele pietre sau nisip. Acest dispozitiv asigura o mai buna utilizare a panzelor ducand la o crestere de productivitate de cca 20 %.

Intinderea panzei este comandata automat din pupitru de comanda si intinderea se face prin sistemul hidraulic special la care presiunea de intindere este reglata functie de latimea panzei si de esenta de lemn care se debiteaza.

CARACTERISTICI TEHNICE

Date Tehnice

U / m

PTZ 120 P

Diametrul volantelormm1220
Diametrul maxim de taieremm1100
Grosime ultima taieremm16
Latime cale de rularemm2380
Lungimea caii de rularemm12
Lungimea maxima de taieremm10
Lungimea panzei taietoaremm7400
Latimea panzeimm120 - 140
Grosimea panzeimm1,2
Puterea motorului principalkW30
Viteza de avans reglabilm / min3 - 25
Puterea motorului al reglarii la inaltimekW1,1
Lungimea mesei busteanuluimm4
Avans motorizat cu tractiune pe 4 roti cu motor dekW1,5
Agregat hidrauliclitri /min16

Dispozitiv de prindere hidraulica cu grife

perechi3
Echere hidraulice pentru taiere la 90gradebuc2
Dispozitiv hidraulic de nivelare a busteanului la capetebuc2
Dispozitiv de rotire a busteanului cu posibilitate de ridicare pe masabuc2
Afisaj electronic a dimensiunilor de lucru Digital
Capacitate de taieremc / 8h32 - 38
Dimensiunea masiniimm3200 x 2400 x 1600
Greutatea masiniikg3200
GarantieLuni12
   

Dotari Optionale

  • Dispozitiv de pretaietor in fata panzei
  • Dispozitiv de prindere hidraulica a busteanului cu grife in plus
  • Echere hidraulice pentru taiere la 90grade in plus / buc
  • Dispozitiv de rotire a busteanului in plus
  • Putere marita la motorul principal pana la 40 kW
  • Dispozitiv de tragere a cherestelei dupa taiere
  • Rampa de alimentare motorizata
  • Rampa pentru evacuarea cherestelei
  • Panza panglica cu dimensiunea de 7400 x 130 x 1,2 PV 30

5 alte produse în aceeași categorie:

Ferăstraie Panglică de debitat buşteni

Producători

Folow Us

Articole Recente