Noile centre unghiulare de prelucrat ferestre CRAFTER

Noile centre unghiulare de prelucrat ferestre CRAFTER

..

CENTRELE UNGHIULARE PENTRU PRELUCRAT FERESTRE CRAFTER

 

Construcția ferestrelor este încă un subiect major, iar ultimele inovații ale ferestrelor arată cât de important este adaptarea mașinii la noile tendințe. Profilurile minimaliste subtile, din ce în ce mai subtile, favorizează centrele unghiulare clasice de așezare și profilare înainte de centrele de prelucrare CNC. Dar acest lucru nu se poate face fără inovații. SOUKUP sa concentrat astfel pe inovarea micului centru compact CRAFTER, care prin dimensiunile sale se potrivește nevoilor de a produce 10-15 ferestre pe schimb. Legat de software-ul de intrare a datelor de ferestre este o problemă standard și este din ce în ce mai utilizat pentru colectarea datelor despre producție, stadiul tehnologiei și intervalele de servicii, adică ceea ce caracterizează industria 4.0.

Lucrați cu unelte de diferite diametre Programarea orizontală a arborelui de profilare permite lucrul cu unelte de profilare de diferite diametre, astfel încât să putem produce diferite produse atunci când folosim un instrument. Acesta este folosit pentru prelucrarea cadrului pentru o fereastră din lemn și pentru o fereastră cu o placare AL. Anterior, aveam nevoie de două instrumente separate, astăzi lucrăm cu unul în diferite setări. În timpul cepuirii folosim un diametru diferit de unelte și o unealtă poate servi pentru mai multe operații. În mod similar, fiecare canelură de capăt sau contra-profil pot fi prelucrate până la patru pași. Acest lucru este important pentru o metodă de producție de degradare, în care, pe lângă tenon, este profilate capătul piesei. Producția de ferestre prin metoda "knock-down" Ceea ce a fost posibil pe mașini mari este acum posibil și cu CRAFTER datorită poziționării electronice a uneltelor. Prin reglarea fină, fiecare instrument se adaptează la caracterul real de prelucrare, eliminând "snipes" neplăcut sau profilând într-un con în metoda knock-down. Metoda "knock-down" este disponibilă și pentru producția de profile foarte subțiri, minimaliste, ferestre tradiționale dublu, pentru care prelucrarea era de neconceput până acum.

 

Datorită compactității sale, Crafter poate fi montat în aproape orice atelier. Prelucrare dubla specială a capului de cepuire permite scurtarea cepuirii făcând astfel inutila folosirea capului cu rotatie inversa. Mașina este dotata cu un transportor de întoarcere care permite operatorului libertate mai mare. Unitatea specială de frezare a profilului poate realiza în mod efectiv, atunci când este fereastra prevăzută cu cercevele, detalii tradiționale cu dublă glisantă.

Cu aceste caracteristici speciale, Crafter este mașină care satisface pe deplin nevoile artizanatului în ceea ce privește producția mai eficientă de ferestre și uși comparativ la metodele tradiționale de lucru.

Nu putem promite că Crafter va realiza fiecare element de muncă personalizată, dar va gestiona eficient majoritatea comenzilor zilnice și va permite meseriașilor să creeze capodoperele lor. Sistemul de control este, de asemenea, deschis pentru pachetele software de la terțe parti.