Masina de aplicat cant cu comanda CNC

Masina de aplicat cant cu comanda CNC

Aplica adezivul cu rola cu rotire în aceeași direcție cu alimentarea piesei de prelucrat.

Materialul este deplasat pe un transportor cu lant prevazut cu patine cauciucate din cauciuc alb.

Nu ete necesar reglarea manuala grosimii cantului aplicat, aceasta se face automat prin pozitionarea ghidajului comandat de CNC-ul masinii.

Rezervorul de adeziv est teflonat cu posibilitatea de schimbare rapida. Reglarea electronică a temperaturii adezivului (temperatură de lucru 190 ° adeziv). Coborârea automată a temperaturii adezive daca mașina nu este folosita.

Cantul este presat cu 3 role metalice una antrenata si 2 conducătoare.

Prefrezare PAL cu 2 freze diamantate (cu reglarea pe rulmenți liniari), actionate cu  două motoare HF 1.1kW 0.75 kW, 12.000rpm

Ghilotina pentru pre-tăierea materialelor groase din PVC / ABS, grosime maxime 3x45 mm.     Unitate de taiere la capat cu 2 panze circulare asigura tăierea începutului și sfarsitul cantului ABS (diametru panza de 110 mm x alezaj de 32 mm  cu Z = 30 dinți) montate pe ghidajele REXROT    

Turatie motor motorul HF - 200 Hz, 12.000 rpm.    

Unitate de frezare a marginii, cu R2 (sau R3 mm opțional).  Agregat de frezat superior și inferior cu reglare verticală și orizontală a clor două motoare (montate pe rulmenți liniari) HF 200 Hz, 12.000 rpm. și capete de frezare 75, Z = 4; 15, R2 sau R3 mm (opțional).

Agregat pentru rotunjirea colțurilor cu un motor de 200 Hz HF, 12.000 rpm. Unitatea este montata pe rulmenti liniari de mare precizie.

Unitate pentru scretch cant ABS cu raza de 2 sau 3 mm (raza se alege optional)

Unitate de curatare adeziv de pe suprafata PAL Perii de lustruit - 2 motoare, 2 discuri de lustruit 2 x 125mm, 2 x 0.18kW, 2800 rpm.

Controlul tuturor grupurilor de lucru si pozitionarea acestore functie de setarile necesare pentru tipul de cant aplicat se face prin actuatoare liniare de mare precizie controlate de programatorul CNC al asiniil.

Temperatura mediului de lucru + 18 ° max + 38 ° C  

Rezervor adeziv cu schimbare rapida este in dotare standard.

 La comanda se asigura si livrare de rezervoare suplimentar la un pret extrem de avantajos.

De asemni pentru a obtine o calitate superioara masina poate fi comandata cu sistemede sprayere inainte de aplicare cant si inainte de ploishare.

Pentru o calitate superioara masina se poate dota optional cu incalzire cant piese cu lampa infrarosu.

Puteti urmari functionarea in urmatorul video: