Linie automata debitat lemn subtire

Linie automata debitat lemn subtire

O linie cu lungime de debitare incepand de la 1,2 m pana la 6 m pentru busteni cu diametru de 350 mm este o solutie pentru producatorii care se ocupa cu debitarea cherestelei de dimensiuni medii pentru elemente de paleti, lambriu sau alte semifabricate care se incadreaza in aceste lungimi

Amplasae linie

O linie modernă de producție este o investiție care vă permite să automatizați procesul de producție și să reduceți costurile. Acesta linie este bazata pe tehnologia de debitare busteni cu panze circulare. Soluțiile noastre minimizează numărul de personal care susține activitatea liniei de protecție asigurand o buna productivitate. Linia este compusa din urmatoarele masini interconectate intre ele: 1. Rampa incarcare de 2,4 m - sistem bazat pe două transportoare cu lanț pentru alimentarea și recepționarea bustenilor. Bustenii asezati pe rampa sunt preluati de lanturile transportoare si ridicati pe transportorul de alimentare prevazut cu un lant central. 2. Fierăstrău multilama cu doi arbori folosit pentru tăierea longitudinală. Pentru o eficienta cat mai buna multilama este prevazuta cu 2 axe, un ax inferior si un ax superior.

Într-o singură trecere, bustenul este tăiat cu cele 8 panzele circulare, datorită cărora se obțin prismele, si calotele. 3. Dupa prismuire calotele sunt dirijate pe transportorul de 2,4 m catre circularul special cu 2 panze verticale pentru spintecat marginile si 4 orizontale pentru recuperare calote.

 

4. Prismele sunt transportate de catre un transportor cu role spre circularul multilama cu 2 axe orizontale pe care se pot monta pana la 15 panze pe ax functie de dimensiunile pe care dorim sa le obtinem.

 

5. Semifabricatele rezultate sunt preluate de transportorul de 2,4 m pentru stivuire sau eventual retezate la lungimea dorita de catre circularul de retezat la lungime.

 

6. Toate capetele si deseurile sunt dirijate catre masa tocatorului.

Acest tocator are capacitate foarte buna de tocare si un randament excelent

Functionarea lui poate fi urmarita pe pagina:

https://youtu.be/3hBhrkGSqIE