Masini pentru intretinerea panzelor panglica si de gater.

Masini pentru intretinerea panzelor panglica si de gater.

Pentru obtinerea cherestelei din busteni una din metodele cele mai performante si economice o reprezinta utilizarea echipamentelor de debitare cu panza panglica.

Avantajele acestei tehnologii sunt date de economia obtinuta prin urma redusa de taiere.

Dar pentru a obtine rezultate bune si randament de taiere ridicat panzele panglica folosite trebuie foarte atent intretinute. O ascutire corecta poate asigura pe langa obtinerea unui semifabricat de calitate si o economie importanta de energie.

De asemenea intretinerea corecta a panzelor panglica mareste semnificativ durata de utilizare a unei panze asigurand o functionare corecta si a utilajului folosit in procesul de lucru.

Intretinerea panzelor insemna nu numai o buna ascutire a dintilor dar si o tensionare corecta a corpului panzei panglica astfel incat aceasta sa lucreze in pozitia optima pe volantele masinii.

Noi va propunem o gama completa de echipamente care sa asigure pe lnga o ascutire buna si tensionarea si eventual sudarea panzelor panglica.

Masinile de ascutit din oferta noastra asigura ascutirea unei game de dimensiuni extrem de diversa incepand de la apnze panglica cu latimi de 30 mm si pana la panze panglica cu latimi de 200 mm.

O masina extrem de usor de utilizat si la un pret foarte bun este masina de ascutit semiatumata OW-4 utilizata impreuna cu dispozitivul manual de ceaprazuit dinti RWM.

Masina semiatomata de ascutit panza panglica

Aceste variante de masini se adreseaza celor care utilizeaza panze panglica cu latimi de lucru intre 15 mm pna la maxim 100 mm.

Varianta superioara pentru acest tip de masina o reprezinta masina automata de ascutit controlata cu PLC OWM-4M de asemenea cu posibilitatea de ceaprazuire automata cu masina RWA

Mașina automata de ascutit MV1/2  este o varianta economica cu performante foarte bune care este recomandata pentru ascutirea panzelor panglica cu dimensiuni cuprinse intre 30 si 200 mm latime din atelierele de intretinere din cadrul unitatilor de producere a cherestelei.

Masina automata MV1/2

 Mașina MN7  este o varianta profesionala care este indicata atata in atelierele de intretinere din cadrul unitatilor de producere a cherestelei cat si pentru firmele specializate care asigura servicii de ascutire pentru producatorii de cherestea.

Masina automata de ascutit MN 7

Pentru ceaprazuire, operatie care se face la panzele panglica clasice, va propunem dispozitivul de ceaprazuit dinti MN 9 cu actionare motorizata.

Mașina MN2 este un echipament special care asigura tensionarea panzelor prin presarea mecanica intre 2 role a corpului panzelor. Presarea se face pe pozitia in care exista bombamentul pe volantul masinii de debitat.

Masina de tensionat panza panglica

O tehnologie mult mai buna si cu performate net superioare fata de solutiile clasice de ascutire si ceaprazuire sau de folosire a panzelor stelitate este cea de turtire a dintilor.

Dispozitiv turtit dinti MN 5

Tehnologia permite obtinerea unor rezultate extrem de bune cu costuri mult mai reduse fata de panzele stelitate si cu o calitate a taierii cu mult mai buna fata de panzele ceaprazuite.

Pentru acesta operatie va propunem masina de turtit si egalizat dinti MN5.

Aceasta asigura obtinerea unor rezultate extrem de bune si amortizarea investitie de achizitionare a masinii intr-un termen rezonabil.

Mașina lucreaza automat si face operatiile in 2 pasi respectiv prima data se face turtirea dintilor urmand apoi operatia de egalizare.

Dupa ce ambele operatii au fost efectuate se face ascutirea panzei, rezultatul este obtinerea unei panze cu o calitate a taierii foarte buna si o durabilitate a dintilor comparativa cu dintii stelitati dar la un pret infinit mai mic.

Pentru toate detaliile va stam la dispozitie .