Circularul de formatizat vertical SVP 133 Baby

Circularul de formatizat vertical SVP 133 Baby

Circularul de formatizat vertical SVP 133 Baby  face parte din ultima generație de mașini de tăiat Putsch MENICONI care dau întotdeauna utilizatorilor o mai mare precizie de dimensionare. Datorită metodei de tăiere vertical folosirea acestora este cea mai bună metoda de economisire a spatiului și vă permite să executati taieri de mare precizie. Datorită mânerului ergonomic cu care este dotat pentru actionarea capului de taiat  întotdeauna operatorul este protejat de accidente.

Dimensiunile care se pot prelucra pe varianta de circular vertical SVP 133 Baby sunt 2600 mm lungime x 1700 mm în înălțime și adâncime 60 mm de tăiere.

Circularul vertical Putsch MENICONI SVP SVP 133 Baby a fost creat de Putsch MENICONI la cererea clienților naționali și internaționali care au apreciat performanța de lucru a circularului  văzut SVP 133 și care aveau nevoie de o mașină de tăiere la fel de puternic, dar cu dimensiunile și costuri mai mici.Noul circular vertical a văzut SVP 133 Baby are caracteristici tehnice de nivel înalt care să faciliteze operațiunile de formatizare a materialului tăiat de către clienți. Circularul  produs de  Putsch MENICONI - SVP 133 Baby deține cele mai bune echipamente standard, între ferăstraiele compacte verticale ca de exemplu: un pian electric mobil, un sprijin  suplimentar și un diapozitiv piese scurte.SVP 133 BABY este una dintre cele mai recente circulare de spintecat verticale de tăiere dar este deja poziționat la cele mai înalte niveluri de vânzări în domeniul taierii verticale. Usurinta de operare asigurate de SVP 133 BABY satisface nevoia de flexibilitate a mașinii și să asigura utilizatorul usurinta în stabilirea tipurilor de tăiere, având ca rezultat o competitivitate sporită și productivitatea afacerii dumneavoastră.

 Mașina poate fi completata cu urmatoarele opriuni suplimentare:

  1.  Grup incizor cu pastile

 

  

  1.  Grup incizor cu panze circulare

 

 

 

      3.  Cititor digital pentru taieri verticale

 

  1.  Cititor digital pentru taieri orizontale

  1. Dispozitiv pentru taieri inclinate

 

 

      6.  Limitatoare suplimentare

 

  1. Dispozitiv pentru taieri repetate

 

 

  1. Dispozitiv aspiratie