K 100

Produs Nou

Masina de peletizat rumegus K 100

Masina de peletizat rumegus K 100

Este o masina mecanica cu o constructie simpla.

Componentele sunt de inalta tehnologie, toate partile componente au fost dezvoltate si selectate pentru a fi posibila usoara inlocuire. Este o masina capabila sa peletizeze aschiile tocate praful de la slefuire si rumegus cu umiditatea cuprinsa intre 8 si 15 %.

Din aceste materiale rezulta peleti cu diametrul de 6 mm care sunt excelent combustibil.

Ciclu de lucru a acesei masini include incarcarea manuala a containerului de alimentare sau un sistem de incarcare automat.

Masina consta in 2 containeer pentru rumegus cu 2 limitatoare de nivel pentru nivel minim de material. In interiorul containerului superior de rumegus este montat un rafinator care poate fi livrat in 2 versiuni: 2,2 kW / 3 CP, sau 5,5 kW /7,5 CP functie de tipul de material.

Acesta rafineaza si secvential descarca materialul in containerul inferior de unde cu ajutorul unui melc elicodal controlat de un sistem electronic, materialul este mutat in al doilea container unde sunt cele 2 role de presare. Aceste 2 role de presare fixate pe un ax actionat de motorul principal preseaza amestecul in matrita formand peletii. Un deflector rupe si descarca peletii intr-o cuva speciala in care este plasat un container care asigura racirea peletilor. Nivelele amperajului motorului, matrita si ciclurile de functionare sunt controlate de un PLC.

Masina are nevoie de aer comprimat.

DATE TEHNICE

Productivitate Kg/H 90150

Diametru Pelet mm 6

Puterea motorului la reductorul de actionare Kw/Hp 7,5/10

Puterea maxima instalata Kw/Hp 11,85/ 15,8

Voltaj Volt/Hz 380/50

Diametrul containerului mm 1000

Necesar de aer comrimat Bar 6

Dimensiuni masina mm 1920 L mm 1100 H mm 2070

Greutate  kg 550

Maşini de peletizat

Producători

Folow Us

Articole Recente