Producători Sunt 26 producători

pe pagina
Afiseaza 1 - 6 din 26 produse
 • ACM

  ACM este o companie ce a fost fondată în anul 1979 ca bază a ideii lui Tiziano Ascari, directorul şi preşedintele actual al companii. Incă de la început compania a fost întotdeauna orientată spre piaţa străină, în special Europa şi America. Este o fereastră către lume gata să facă faţă provocării de globalizare şi să ţină pasul cu piaţa în creştere, implementând un proces de inovaţie şi expansiune continuu ce l-a făcut un lider în sectorul maşinilor de prelucrat lemn atât în Italia, Europa, cat şi la nivel global.

 • ACWORD

  ACword, spol. s r.o. este o companie în dezvoltare dinamică în special în capitala Cehă. Originea companiei datează încă din anul 1991 când a început să-şi dezvolte propria producţie de extractoare şi ventilatoare industrialeDatorită empatiei asupra calităţii şi fiabilităţii în echipamentele fabricate, compania a achiziţionat o parte substanţială din pieţele domestice şi Slovace, de asemenea participând în târguri internaţionale a obţinut parteneri puternici în piaţa locală. Datorită acestor lucruri, produsele ACword se bucură de un interes considerabil din partea Poloniei, Austriei, Lituaniei, Latviei, Ungariei, Ucrainei, dar şi României.

 • CO.MA.FER. Macchine

  Compania CO.MA.FER. s-a format spre sfârşitul anului 1975 dintr-o idee strălucită a fondatorului şi preşedintelui său, Domnul Luciano Peroni, cu producţia a primei serii de prese de brichetat. Compresia deşeurilor de material a fost întotdeauna un lucru pe care compania s-a concentrat în cercetare şi producţie.

 • DROZDOWSKI

  Producator polonea de masini profesionale prelucrare lemn

 • FRAMAR

  Framar produce maşini de prelucrarea a lemnului încă din anul 1966 şi brandul lor stă pe încredere şi calitate, niciodată ignorând obiectivele la fiecare stadiu al ciclului de producţie.

Afiseaza 1 - 6 din 26 produse

Maşini şi Utilaje

Producători

Folow Us

Articole Recente