Producători Sunt 24 producători

pe pagina
Afiseaza 1 - 6 din 24 produse
 • ACM

  ACM este o companie ce a fost fondată în anul 1979 ca bază a ideii lui Tiziano Ascari, directorul şi preşedintele actual al companii. Incă de la început compania a fost întotdeauna orientată spre piaţa străină, în special Europa şi America. Este o fereastră către lume gata să facă faţă provocării de globalizare şi să ţină pasul cu piaţa în creştere, implementând un proces de inovaţie şi expansiune continuu ce l-a făcut un lider în sectorul maşinilor de prelucrat lemn atât în Italia, Europa, cat şi la nivel global.

 • ACWORD

  ACword, spol. s r.o. este o companie în dezvoltare dinamică în special în capitala Cehă. Originea companiei datează încă din anul 1991 când a început să-şi dezvolte propria producţie de extractoare şi ventilatoare industrialeDatorită empatiei asupra calităţii şi fiabilităţii în echipamentele fabricate, compania a achiziţionat o parte substanţială din pieţele domestice şi Slovace, de asemenea participând în târguri internaţionale a obţinut parteneri puternici în piaţa locală. Datorită acestor lucruri, produsele ACword se bucură de un interes considerabil din partea Poloniei, Austriei, Lituaniei, Latviei, Ungariei, Ucrainei, dar şi României.

 • CO.MA.FER. Macchine

  Compania CO.MA.FER. s-a format spre sfârşitul anului 1975 dintr-o idee strălucită a fondatorului şi preşedintelui său, Domnul Luciano Peroni, cu producţia a primei serii de prese de brichetat. Compresia deşeurilor de material a fost întotdeauna un lucru pe care compania s-a concentrat în cercetare şi producţie.

 • FRAMAR

  Framar produce maşini de prelucrarea a lemnului încă din anul 1966 şi brandul lor stă pe încredere şi calitate, niciodată ignorând obiectivele la fiecare stadiu al ciclului de producţie.

 • GRIGGIO S.R.L.

  Griggio S.R.L. fabrică şi realizează design-ul maşinilor de prelucrare lemn încă din anul 1946. Maşinile sunt caracterizate de control înalt, flexibilitate şi înaltă performanţă. Capabile să satisfacă diferite necesităţi, compania oferă produse din diferite faze ale prelucrării lemnului.

Afiseaza 1 - 6 din 24 produse

Maşini şi Utilaje

Producători

Folow Us

Articole Recente