Producători Sunt 23 producători

pe pagina
Afiseaza 1 - 12 din 23 produse
 • ACM

  ACM este o companie ce a fost fondată în anul 1979 ca bază a ideii lui Tiziano Ascari, directorul şi preşedintele actual al companii. Incă de la început compania a fost întotdeauna orientată spre piaţa străină, în special Europa şi America. Este o fereastră către lume gata să facă faţă provocării de globalizare şi să ţină pasul cu piaţa în creştere, implementând un proces de inovaţie şi expansiune continuu ce l-a făcut un lider în sectorul maşinilor de prelucrat lemn atât în Italia, Europa, cat şi la nivel global.

 • ACWORD

  ACword, spol. s r.o. este o companie în dezvoltare dinamică în special în capitala Cehă. Originea companiei datează încă din anul 1991 când a început să-şi dezvolte propria producţie de extractoare şi ventilatoare industrialeDatorită empatiei asupra calităţii şi fiabilităţii în echipamentele fabricate, compania a achiziţionat o parte substanţială din pieţele domestice şi Slovace, de asemenea participând în târguri internaţionale a obţinut parteneri puternici în piaţa locală. Datorită acestor lucruri, produsele ACword se bucură de un interes considerabil din partea Poloniei, Austriei, Lituaniei, Latviei, Ungariei, Ucrainei, dar şi României.

 • CO.MA.FER. Macchine

  Compania CO.MA.FER. s-a format spre sfârşitul anului 1975 dintr-o idee strălucită a fondatorului şi preşedintelui său, Domnul Luciano Peroni, cu producţia a primei serii de prese de brichetat. Compresia deşeurilor de material a fost întotdeauna un lucru pe care compania s-a concentrat în cercetare şi producţie.

 • FRAMAR

  Framar produce maşini de prelucrarea a lemnului încă din anul 1966 şi brandul lor stă pe încredere şi calitate, niciodată ignorând obiectivele la fiecare stadiu al ciclului de producţie.

 • GRIGGIO S.R.L.

  Griggio S.R.L. fabrică şi realizează design-ul maşinilor de prelucrare lemn încă din anul 1946. Maşinile sunt caracterizate de control înalt, flexibilitate şi înaltă performanţă. Capabile să satisfacă diferite necesităţi, compania oferă produse din diferite faze ale prelucrării lemnului.

 • HOUFEK A.S.

  Compania HOUFEK a.s. a fost fondată de Ing. Jaroslav Houfek în 1991. Iniţial a inclus un mic atelier pentru producerea unor simple maşini de prelucrare lemn. Astăzi, compania se află în oraşul lui Golčův Jeníkov, la marginea regiunii Vysočina.

  Iniţial, compania a produs în special polizoare cu bandă. Procesarea atelierului tehnic unică, originalitatea şi calitatea acestuia a rezultat în creşterea cererii pentru maşini realizate de HOUFEK pe piaţa Cehă şi cea străină. 

 • JAROMA

  JAROMA” Spółka Akcyjna (societate pe acţiuni) este un producător recunoscut al maşinilor de prelucrare lemn şi plăcilor bazate pe lemn. Compania are o tradiţie lungă, ce are legătură cu inovaţia şi modernitatea maşinilor sale.

 • Lisy-Dvorak

  Compania Lisy-Dvorak a fost fondată în anul 1991. Ca şi companie mică de familie s-a concentrat de la început pe fabricarea de prese de tâmplărie şi maşini de prelucrare a lemnului, în care lipirea lemnului masiv este o prioritate.

 • MAGGI TECHNOLOGY

  În Tuscany, există tradiţii care au supravieţuit de-a lungul secolelor. Acestea derivă din arta şi meştesugurile, tehnologia şi fiecare aspect al activităţii umane şi sunt realizate printr-o combinaţie de succes de creativitate şi experienţă.

  Compania Maggi Technology are locaţia în Certaldo în inima oraşului Tuscany. Aceasta produce maşini de prelucrare lemn încă din anul 1963. Afacerea a început o dată cu producţia alimentatoarelor automate. Acum gama de produse a companiei a devenit tot mai mare incluzând ferăstraie cu braţ radial şi o linie de maşini de alezat.

 • MASTERWOOD WOODWORKING TECHNOLOGY

  Brandul Masterwood s-a născut în anul 1990 o dată cu fuziunea a două companii care au scris istoria industriei din care fac parte MUTI, liderul producţiei de maşini de mortezat şi Zangheri & Boschetti, companie specializată în producţia maşinilor multiple automate de alezat.

  Sinergia de experienţă şi priceperea adusa de fiecare partener a determinat ca Masterwood să devină în curând una dintre companiile referinţă ce produc bancuri de lucru cu control numeric atât pentru panouri şi lemn solid, exportând mai mult de 70% din producţia sa pe toate cele 6 continente. 

 • NIMAC Group

  În anul 1977, compania Nimac Group a început producţia ferăstraielor cu panou orizontal. Efectul continuu al îmbunătăţirilor maşinilor şi serviciilor de încredere a confirmat compania ca fiind unul dintre cei mai importanţi producători de ferăstraie cu fascicul cu o prezenţă internaţională remarcabilă.

  Procentajul brut al exporturilor, mai mult de 50% din producţie şi vânzările la cele mai mari companii din industria mobilei sunt indicative ale succesului companiei. 

Afiseaza 1 - 12 din 23 produse

Maşini şi Utilaje

Producători

Folow Us

Articole Recente