Producători Sunt 26 producători

pe pagina
Afiseaza 7 - 12 din 26 produse
  • GRIGGIO S.R.L.

    Griggio S.R.L. fabrică şi realizează design-ul maşinilor de prelucrare lemn încă din anul 1946. Maşinile sunt caracterizate de control înalt, flexibilitate şi înaltă performanţă. Capabile să satisfacă diferite necesităţi, compania oferă produse din diferite faze ale prelucrării lemnului.

  • HOUFEK A.S.

    Compania HOUFEK a.s. a fost fondată de Ing. Jaroslav Houfek în 1991. Iniţial a inclus un mic atelier pentru producerea unor simple maşini de prelucrare lemn. Astăzi, compania se află în oraşul lui Golčův Jeníkov, la marginea regiunii Vysočina.

    Iniţial, compania a produs în special polizoare cu bandă. Procesarea atelierului tehnic unică, originalitatea şi calitatea acestuia a rezultat în creşterea cererii pentru maşini realizate de HOUFEK pe piaţa Cehă şi cea străină. 

  • JAROMA

    JAROMA” Spółka Akcyjna (societate pe acţiuni) este un producător recunoscut al maşinilor de prelucrare lemn şi plăcilor bazate pe lemn. Compania are o tradiţie lungă, ce are legătură cu inovaţia şi modernitatea maşinilor sale.

  • Lisy-Dvorak

    Compania Lisy-Dvorak a fost fondată în anul 1991. Ca şi companie mică de familie s-a concentrat de la început pe fabricarea de prese de tâmplărie şi maşini de prelucrare a lemnului, în care lipirea lemnului masiv este o prioritate.

  • MAGGI TECHNOLOGY

    În Tuscany, există tradiţii care au supravieţuit de-a lungul secolelor. Acestea derivă din arta şi meştesugurile, tehnologia şi fiecare aspect al activităţii umane şi sunt realizate printr-o combinaţie de succes de creativitate şi experienţă.

    Compania Maggi Technology are locaţia în Certaldo în inima oraşului Tuscany. Aceasta produce maşini de prelucrare lemn încă din anul 1963. Afacerea a început o dată cu producţia alimentatoarelor automate. Acum gama de produse a companiei a devenit tot mai mare incluzând ferăstraie cu braţ radial şi o linie de maşini de alezat.

  • MASTERWOOD WOODWORKING TECHNOLOGY

    Brandul Masterwood s-a născut în anul 1990 o dată cu fuziunea a două companii care au scris istoria industriei din care fac parte MUTI, liderul producţiei de maşini de mortezat şi Zangheri & Boschetti, companie specializată în producţia maşinilor multiple automate de alezat.

    Sinergia de experienţă şi priceperea adusa de fiecare partener a determinat ca Masterwood să devină în curând una dintre companiile referinţă ce produc bancuri de lucru cu control numeric atât pentru panouri şi lemn solid, exportând mai mult de 70% din producţia sa pe toate cele 6 continente. 

Afiseaza 7 - 12 din 26 produse

Maşini şi Utilaje

Producători

Folow Us

Articole Recente